avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1146 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Donatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Donatie

Buna ziua,tatal meu a primit prin donatie un apartament de la mama lui fara nici o clauza de intretinere.Tatal meu a decedat iar bunica vrea sa-si retraga donatia desi au trecut 10 ani de atunci si ea e in viata.Eu nu am dreptul la mostenire sau mama?
Cel mai recent răspuns: stanciudenisa , utilizator 10:32, 24 Septembrie 2015
Actul de donatia isi produce efectele, nu poate fi revocat.

Deci eu si mama mostenim apartamentul
da, mama in cota de 1/4, dvs restul.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un imobil donat poate fi mostenit? aurora_oprescu2009 aurora_oprescu2009 Buna ziua, bunicii mei si-au \\"vandut\\" casa aflata in proprietatea lor cu clauza de intretinere, surorii mele. Dupa moartea bunicii, bunicul considerand ca ... (vezi toată discuția)
Va rog frumos sa ma informați corect în ceea ce va relatez.....tatăl ... Oana68 Oana68 Va rog frumos sa ma informați corect în ceea ce va relatez.....tatăl meu a decedat,părinții mei au un apartament împreună,tatăl meu are o casa la tara ... (vezi toată discuția)
Contract donatie - rog urgent raspuns !!!!! unait unait Eu locuiesc intr-o garsoniera (de 10 ani) care a fost donata mamei si bunicii (tin sa precizez ca sunt amandoua in egala masura trecute pe contractul de ... (vezi toată discuția)