Asta in mod cert! Chiar o sa fac o cercetare pe ultimii sa zicem 2 ani la Curtea de Apel Bucuresti sa vad cate persoane au fost condamnate pentru intretinerea de raporturi sexuale cu o minora ....Va tin la curent cand am rezultatul....caci din pacate cu grevele astea nu stiu daca gasesc vreo grefiera dispusa sa imi caute in computer!
Referitor la probatiune , da , mie unul mi se pare foarte dificil mai ales ca ramane in picioare doar proba cu martori...ori acestia pot fi usor influentati , sunt subiectivi , etc....
Totul in ordinea morala se bazeaza pe dreptate;nimic nu dureaza decat prin ea/Lacordaire-Cugetari
Sunt de acord cu doamna consilier.Chiar daca o astfel de probatiune este dificila,dupa cum at afirmat si dvs.,ea totusi poate fi facuta prin coroborarea unei multitudini de probatori,.de la inscrisuri(sub diferite forme,jurnale,acte medicale etc.),probatorii cu martori,expertize( grafologice,medico-judiciare).
Probabil ca in cele ce doriti sa intreprindeti veti gasi foarte putine cauze cu acest obiect,dar aceasta nu inseamna ca nu pot fi dovedite si astfel de infractiuni.
~ final discuție ~