avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... A insultat pe Facebook intreaga sectie de politie!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

A insultat pe Facebook intreaga sectie de politie!

Am o cunostinta care e de un tupeu maxim, foarte suparata ca a fost amendata de politie (pe drept, nu aiurea), s-a apucat sa-i faca pe politisti, pe Facebook, in vazul a peste 400 de persoane (vizualizari) idioti, prosti, samd pe cei de la sectia respectiva.
Cine ar putea sanctiona asa o fapta de a face de ras in public o intreaga sectie de politie pe internet, va rog? In afara de instanta ca acolo dureaz ani...
In afara de ei, cei numiti prosti, idioti, etc., cine ar mai fi interesat ca politia a ajuns de batjocura? Sefii lor poate?

Multumesc.


catalin27smb a scris:

Facebookul este spațiu public, așadar ar putea răspunde în fața legii și în contravențional și în civil, asta dacă polițiștii respectivi s-ar sesiza și dacă le-ar stârni interesul! Probabil sunt conștienți că de frustrați și persoane cu comportamet de neandertal e plină țara!


Problema e mai complicata decat o simpla frustrare: persoana a umplut sectia cu plangeri dupa ce a fost amendata contraventional si a gasit sa se razbune in acest mod.
De asemenea in plangeri a facut afirmatii ca politistii de la sectia respectiva au luat mita de la cineva care a dat si care era si acela subiectul plangerilor.
Autoarea face de multi ani videochat ilegal si arata ca de pe centura, se comporta la fel.
ART. 268
  Inducerea în eroare a organelor judiciare
  (1) Sesizarea penală, făcută prin denunţ sau plângere, cu privire la existenţa unei fapte prevăzute de legea penală ori în legătură cu săvârşirea unei asemenea fapte de către o anumită persoană, cunoscând că aceasta este nereală, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă.
Multumim domnule Catalin.
Stati sa vedeti una si mai tare petrecuta cu acea femeie.
A urmarit persoana careia i-a facut plangerea penala mincinoasa si, in vazul si auzul tuturor, a tipat ca se ... cu procurorul si de aceea ala ii face EI probleme. Asa ceva... A fost inregistrata cand a spus asemenea "minune" si proba video audio se va trimite si acelui procuror.
Persoana insultata habar nu are cine e acel procuror, daca e femeie sau barbat dar asta, fiind in profesie sexuala, normal ca doar atat i-a venit in cap ca ipoteza. Ca intretine relatii sexuale cu procurorul si de aceea se aplica legea in Romania, alta explicatie nu poate fi!!!!. Mie mi se pare extrem de grav sa spui asa ceva despre un magistrat.
Asta legal unde se mai incadreaza?
In ce tara traim!
pe bune daca nu ma mira.....uite de ce nu pot altii sa doarma!!!! daca nu s-a sinchisit Politia ca a fost insultata, care e problema domnului? probabil are un 'dinte' impotriva cunostintei....
Cine v-a spus ca nu s-a sinchisit politia?
Si daca e treaba mea ori ba, cred ca sigur treaba dumitale nu e!
Eu dorm bine mersi, dumneata scrii mesaje despre mine la ora 2.55 dimineata!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Politistul chemat la fata locului nu intreprinde nimic desi am fost amenintat in fata lui.pot sa solicit procurorului ca politistul sa depuna un referat? jon53 jon53 Am fost amenintat cu moartea, am fost insultat si calomniat fara ca eu sa provoc sau sa ripostez. Politistul chemat la fata locului a asistat pasiv la ... (vezi toată discuția)
Jigniri repetate alina.alin alina.alin Bună ziua! in contextul situației în care ne afăm am atras atenția unui cetățean recent întors din străinătate că nu e normal să se plimbe până ... (vezi toată discuția)
Ce sa fac daca sunt acuzata de o prietena fara dovezi? nickoletac nickoletac povestea e putin cam lunga,,,sunt maritata am avut o relatie extraconjugala de care sotul meu stie,dar o prietena a postat o poza cu mine si cu respectivul ... (vezi toată discuția)