avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 377 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... consilier juridic fara experienta
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

consilier juridic fara experienta

urmeaza sa ma angajez consilier juridic si am si eu nevoie de cateva sfaturi in ceea ce priveste activitatea desfasurata in acest domeniu. am terminat dreptul de 2 ani si in tot acest timp am disperat cautandu-mi un loc de munca, acum ca mi s-a oferit sansa de a lucra imi e groaza ca nu am sa fac fata cerintelor postului.
astept sfaturi (si pareri) de la cei care au bunavointa sa le dea !

Cel mai recent răspuns: Gabriel Stelea , Avocat 01:35, 31 Iulie 2009
~ Conținut șters la cerere ~
va multumesc sincer pentru sfaturi si incurajari! chiar o sa ma folosesc de ele. daca imi permiteti o sa va tin la curent cum ma descurc.
Stima !

documenteaza-te asupra activitatii lor, vezi ce tipuri de contracte trebuie sa vizezi, mai te uiti pe legislatia muncii, eventual achizitii publice(observ ca e regie autonoma); vei avea acolo un program de legislatie pe care sa il folosesti, cu modele de cerei, contracte, te mai ajuta si netul le nevoie; succes!
va salut,
azi a fost prima zi de lucru, mult spus ,,de lucru'' ca de abia am facut cunostinta cu colegii ( care au experienta juridica la greu ) si am cascat gura la ei in timp ce-si indeplineau indatoririle. imi cam vine sa-mi iau campii ca eu stiu numai teorie...
cam atat ...
numai bine pana data viitoare :D
cypyk a scris:
eu stiu numai teorie...

Nu-i nimic, asta e baza. Bafta!

Alte discuții în legătură

Sa vedeti viitorul juridic cu ochii unui student la drept stef23 stef23 probabil multi dintre dumneavoastra ati absolvit de ani buni facultatea care ma face sa visez noaptea numai legi si sa ma trezesc dimineata intrebandu-ma de ... (vezi toată discuția)
Licenta in drept - sfaturi pentru angajare? Berbecutu Berbecutu Numele meu este Berbec Laurentiu Ovidiu,sunt absolvent al Facultatii de Drept Valahia Targoviste,sunt licentiat si as vrea sa ma angajez in domeniu,insa in ... (vezi toată discuția)
Ajutor-carierã Sacred Sacred Bună ziua! Pentru început mă voi prezenta:Sunt un băiat de 14 ani din Galaţi-ştiu că e prematur să vorbesc despre asta acum deoarece de abia am intrat ... (vezi toată discuția)