avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Plata taxa radio, taxa tv sau ....
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Plata taxa radio, taxa tv sau ....

Buna seara
doresc sa stiu daca persoanele fizice care nu detin televizor trebuie sa plateasca taxa aceea de 4 ron lunar
in declaratia pe propria raspundere specifica >prin receptor tv se intelege televizor tv tuner mobil.
am completat declaratia cu specificatia ca familia respectiva nu detine tv >o familie de pensionari < iar in mail de confirmare a primiri declaratiei se vorbeste de taxa radio tv si ca daca cineva detine autoturism , telefon mobil ,tv, radio,etc trebuie sa plateasca.insa in declaratia trimisa prin posta titlul declaratiei face referira la > taxa pentru serviciul public de televiziune nimic despre radio autoturisme mobile etc. ajutati-ma sa inteleg va rog nu ma priveste direct dar e foarte neclara situatia ,in declaratie spune ca se pot face si controale in casele oamenilor daca e necesar..o alta problema nu se specifica daca am mobil trebuie sa platesc taxa pentru ce ? daca am telefon generatie noua oricum platesc cartele daca am telefon primitiv cum sunt multi oameni in virsta de ce trebuie sa plateasca taxa tv? va rog sa ma ajutati sa inteleg ce trebuie sa le spun celor in cauza .
Cel mai recent răspuns: Madalina Mihaela I. Moceanu , Avocat 22:33, 24 Septembrie 2015
Daca ati declarat ca nu aveti TV, nu platiti! Sunt multe siTuatii cand astfel de dosare s-au castigat de catre persoane ca dvs. in instanta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa radio este obligatorie pt apartamentele la care nu locuieste nimeni? Marius Nou Marius Nou Buna ziua! Detin un apartament la care nu mai locuiesc de mai mulţi ani si am instiintat furnizorul de energie electrica de acest lucru pentru a fi scutiti ... (vezi toată discuția)
Taxa tv si radio Sobieski Sobieski Buna ziua, Sunt persoana fizica. Ma numar printre putinii tineri norocosi din Romania. Recent, am reusit sa imi cumpar un apartament nou. Mi-am contractat ... (vezi toată discuția)
Taxa tv Symadys Symadys Avand in vedere ca in mai 2011 ICJC a decis ca firmele din Romania care nu detin receptoare radio-tv nu mai trebuie sa plateasca taxa pentru serviciile publice ... (vezi toată discuția)