avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ajutor!- program de vizita minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ajutor!- program de vizita minor

buna seara. am o problema. sper sa ma puteti indruma. am un fiu de 1 si 10 luni, nascut in urma unui concubinaj. ne-am despartit in urma cu cateva luni
tatal este din botosani iar eu, mama, din iasi. copilul este inregistrat pe numele si adresa tatalui. in urma despartirii, eu si fiul meu locuim in iasi in casa parintilor mei. tin sa precizez ca lucrez la un call center. tatal lucreaza in strainatate cu contracte ce dureaza careva luni. vine acasa o data la 5-7 luni si sta cate 2-3 luni. mai nou, ma ameninta ca ma da in judecata ca sa imi ia baiatul deoarece nu imi da decat 400 ron pentru intretinerea lui si are pretentii sa i-l dau. (precizez ca el are salariul de 2200 dolari lunar)i l-am dat in aceste 3 luni de 3 ori a cate 10 zile. astazi mi l-a cerut din nou. intrebarea mea este: ce sanse de izbanda are in urma unui eventual proces? multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:17, 24 Septembrie 2015
Aveti dovada a cat castiga ?
Cereti pensie de intretinere in instanta raportata la venitul lui net salarial. In afara de pensie , cereti ca ambii parinti sa exercite autoritatea parinteasca si locuinta copilului sa fi ela dvs.
Dansul va cere si va si obtine cel mai probabil un program de vizita.
Nu e rau ca il dati, doar e fiul sau.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort notar mada2011 mada2011 sunt casatorita de 4 ani si in urma cu un an practic eu si sotul meu ne-am separat el parasind domiciliul comun.avem un baietzel superb de 3 ani si 10 luni ... (vezi toată discuția)
Drepturi asupra copilului Ion geo Ion geo Buna seara,k tata in urma unei despartiri in concubinaj...ce drepturi imi revin asupra copilului..avand 3 ani...pot avea perioade sa petreaca timp la mn? (vezi toată discuția)
Ce pot sa fac? am nevoie de ajutor. ArminaVelichea ArminaVelichea Am o problema de ceva timp. Sunt o tanara mamica, am 24 de ani si un baietel de 4 ani. Am trait in concubinaj 5 ani cu talal copilului si de 1 an de zile ... (vezi toată discuția)