gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

ArminaVelichea 
	    	Utilizator

ArminaVelichea 
	    	Utilizator	    

Martonze 
	    	Utilizator

Martonze 
	    	Utilizator	    

Roxana alina  Stancu   
	    	Avocat

Roxana alina  Stancu   
	    	Avocat	    

~ final discuție ~
 claudiailinca	                   

Bună. . Am o întrebare. . Am o fetiță de 3 luni nu sunt căsătorită cu tatăl ei dar locuim în chirie împreună. Părinții lui au o pădure, au o casa ... (vezi toată discuția)
	                    claudiailinca	                   

Bună. . Am o întrebare. . Am o fetiță de 3 luni nu sunt căsătorită cu tatăl ei dar locuim în chirie împreună. Părinții lui au o pădure, au o casa ... (vezi toată discuția)

Dianaanca	                   

Buna..eu si sotul meu avem un copil de 2 anisori.de ceva timp ma gandesc sa divortez ,dar el ma ameninta ca imi ia copilul,ti-n sa precisez ca el lucreaza si ... (vezi toată discuția)
	                    Dianaanca	                   

Buna..eu si sotul meu avem un copil de 2 anisori.de ceva timp ma gandesc sa divortez ,dar el ma ameninta ca imi ia copilul,ti-n sa precisez ca el lucreaza si ... (vezi toată discuția)

kiwiutza	                   

Divortata cu 2 copii minori(12 si 17 ani)nu reusesc sa conving tatal copiilor sa accepte plecarea copiiilor in Italia.Mentionez ca nu ne ajuta cu nimic,nu ... (vezi toată discuția)
	                    kiwiutza	                   

Divortata cu 2 copii minori(12 si 17 ani)nu reusesc sa conving tatal copiilor sa accepte plecarea copiiilor in Italia.Mentionez ca nu ne ajuta cu nimic,nu ... (vezi toată discuția)