avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Societate civila profesionala de avocatura
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Societate civila profesionala de avocatura

Buna ziua,
ma poate ajuta cineva cu informatii privind contabilitatea si fiscalitatea unei societati civile profes de avocatura care de-abia se infiinteaza?

Eu stiu ca se depune 010 pentru a obtine CUI-ul.
Dupa care se depune Decl 223 pentru venit estimat.

Contabilitatea se tine in partida simpla si ca urmare trebuie cumparate registrele de incasari si plati si reg inventar care nu mai trebuie vizate la fisc.

Iar anul urmator se va depune decl 204 cu repartizarea profitului pe asociati.

Asociatii trebuie sa mai tina si ei contabilitatea sau depun direct declaratia 200 pe baza profitului repartizat...aici am nedumeriri.

Va multumesc pentru orice informatie. Este binevenita!!!

Alte discuții în legătură

Asociere fara personalitate juridica rodia rodia Buna ziua, Daca ma poate lamuri cineva cu urmatoarea problema: O persoana este asociata intr-o societate civila profesionala(asoiere fara personalitate ... (vezi toată discuția)
Punct de lucru persoane fizice(avocati,notari) SANDU CARMEN SANDU CARMEN Care este articolul de lege care reglementeaza punctul de lucru la persoane fizice(avocati,notari), si ce facem in situatia in care nu ai nicio cheltuiala la ... (vezi toată discuția)
Taxe pfa vvvv vvvv Buna ziua. Doresc sa-mi deshid un PFA, COD CAEN 6832...adica pentru administrare imobile. Insa am si eu cateva intrebari: 1.Ca PFA, pot desfasura mai ... (vezi toată discuția)