avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Libertatea de opinie a elevului si legalitatea ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Libertatea de opinie a elevului si legalitatea scaderii notei la purtare

Buna seara, am si eu o intrebare....fata mea a postat pe o retea de socializare opinia ei despre organizarea balului bobocilor, opinie negativa, iar diriginta ei, fara a discuta personal cu fiica-mea, eleva ei, a trecut direct la scaderea notei la purtare 2 , cu umilinte in fata colegilor de clasa si cu noi(parintii fetei ) vorbeste foarte urat, cu superioritate , intrebarea mea este "este profesional gestul dirigintei"?
Cel mai recent răspuns: Andrei-Ionuț COCÎRLĂU , Avocat 20:22, 29 Septembrie 2015
Si? Care a fost rezultatul?
Controlul este programat pentru saptamana viitoare , dupa ce Cancelaria primului Ministru a solicitat , la cererea mea , luarea masurilor ce se impun .

Cei drept , la mine este un caz mai dificil , scaderea mediei la purtare este facuta dupa ce ISJ a facut cercetari privind abaterile conducerea liceului ( amenintare , santaj , lovire , purtare abuziva ) , fiind o razbunare . ISJ Olt , a venit in control doar sa apara acolo , da' nu a luat in considerare inregistrarile video de la camerele de supraveghere si inregistrari audio .

Mi se spune ca am hartuit elevii din CSE , incalcand prevderile art. 139 alin. e din ROFUIP .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sanctiune disciplinara : mustrare scrisa ! Andrei-Ionuț COCÎRLĂU Andrei-Ionuț COCÎRLĂU Buna ziua ! Am primit vineri sanctiunea disciplinara . Toate presupusele abateri disciplinare ori sunt interpretate gresit ori nu exista . Acum este ... (vezi toată discuția)
Comportament abuziv cadru didactic Popescu S.M Popescu S.M Doresc sa știu dacă este în regulă înregistrarea audio a cursurilor unui cadru didactic în vederea obținerii unor dovezi de abuz în serviciu și de ... (vezi toată discuția)
Regulament scolar ortanmariana ortanmariana Scaderea mediei la purtare a unui elev de liceu se poate ataca in instanta? Scoala este obligata sa justifice scaderea mediei la purtare atunci cand este ... (vezi toată discuția)