avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... lncompatibilitate functionar public
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

lncompatibilitate functionar public

Daca sunt functionar public de executie pot desfasura, in afara orelor de program, activitati in cadrul unui proiect din fonduri europene, cu timp partial de 4 ore?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 21:19, 29 Septembrie 2015
Art. 96 din Legea nr.161/2003:
(1) Funcţionarii publici, funcţionarii publici parlamentari şi funcţionarii publici cu statut special pot exercita funcţii sau activităţi în domeniul didactic, al cercetării ştiinţifice, al creaţiei literar-artistice. Funcţionarii publici, funcţionarii publici parlamentari şi funcţionarii publici cu statut special pot exercita funcţii în alte domenii de activitate din sectorul privat, care nu sunt în legătură directă sau indirectă cu atribuţiile exercitate ca funcţionar public, funcţionar public parlamentar sau funcţionar public cu statut special, potrivit fişei postului.
.....


Prin urmare, puteti exercita functii în alte domenii de activitate din sectorul privat, care nu sunt în legătură directă sau indirectă cu atribuţiile exercitate ca funcţionar public, potrivit fişei postului.
Art. 96 din Legea nr.161/2003 a fost abrogat. deci nu aveti acest drept.
@ategroeg: Art. 96 din legea 161/2003 nu a fost niciodata abrogat, ci a fost modificat la forma actuala prin legea 284/2010, exact asa cum l-a mentionat @freeelis!
@ategroeg

Puteti sa postati actul normativ care a abrogat acest articol?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fuctionarul public ionela_san ionela_san daca o persoana este functionar public poate detine o societate SRL:stunned: (vezi toată discuția)
Infiintare firma de catre un functionar public alexandra-alteea alexandra-alteea Buna seara Sunt functionar public si as dori sa aflu daca pot infiinta o societate comerciala avand ca obiect ,,activitatea centrelor de fitness,, In cazul ... (vezi toată discuția)
Pot avea 2 joburi? ccoman2121 ccoman2121 Buna ziua. Vreau sa intreb daca sunt functionar public pot lucra cu 4 ore in mediu privat. Mentionez ca firma privata nu are nici o legatura cu activitatea ... (vezi toată discuția)