avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Infiintare firma de catre un functionar public
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Infiintare firma de catre un functionar public

Buna seara
Sunt functionar public si as dori sa aflu daca pot infiinta o societate comerciala avand ca obiect ,,activitatea centrelor de fitness,,
In cazul unui raspuns afirmativ as dori sa stiu daca pot fi unic asociat si pe cale de consecinta si administratorul firmei sau trebuie numit un alt administrator.
Conform art. 96. - (1) din Legea nr.161/2003 ,,funcționarii publici, funcționarii publici parlamentari și funcționarii publici cu statut special pot exercita funcții sau activități în domeniul didactic, al cercetării științifice, al creației literar-artistice. Funcționarii publici, funcționarii publici parlamentari și funcționarii publici cu statut special pot exercita funcții în alte domenii de activitate din sectorul privat, care nu sunt în legătură directă sau indirectă cu atribuțiile exercitate ca funcționar public, funcționar public parlamentar sau funcționar public cu statut special, potrivit fișei postului.,, insa am observat ca Legea 284/2010 care a completat si modificat legea 161/2003 a fost abrogata si atunci acest articol mai este in vigoare?
Cel mai recent răspuns: alexandra-alteea , utilizator 10:38, 13 Mai 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Art.96 alin.1 din Legea 161/2003 este inca in vigoare.
Multumesc pentru raspuns

Cornel Vasile a scris:

Art.96 alin.1 din Legea 161/2003 este inca in vigoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fuctionarul public ionela_san ionela_san daca o persoana este functionar public poate detine o societate SRL:stunned: (vezi toată discuția)
Lncompatibilitate functionar public ioanabsi ioanabsi Daca sunt functionar public de executie pot desfasura, in afara orelor de program, activitati in cadrul unui proiect din fonduri europene, cu timp partial de 4 ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitate nixon19 nixon19 Buna ziua, As dori sa stiu daca un functionar public isi poate deschide propria firma unde va fi administrator. Firma respectiva nu va avea nici o legatura ... (vezi toată discuția)