avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 891 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Teren neidentificat
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Teren neidentificat

Cum se poate afla coala cf pentru un teren identificat doar pe harta topografica a orasului, marcat cu tus rosu?
Cel mai recent răspuns: Mia3 , utilizator 22:29, 12 Noiembrie 2015
Puteti depune o cerere scrisa cu nr. de inregistrare/ data la primarie si la Oficiul de cadastru.
Multumesc pentru raspuns! Am incercat sa depun la Of. de Cadastru si mi s-a refuzat, pe motivul ca nu am date concrete si sa solicit unui expert sa caute in arhiva... Imi puteti spune in ce lege gasesc cu ce culoare se noteaza pe harta topografica dezmembrarile sau alipirile? Va rog frumos!
Ultima modificare: Marți, 29 Septembrie 2015
Mia3, utilizator
Cautati aici: [ link extern ]
Va multumesc pentru raspuns, insa nu am gasit ce se marcheaza cu rosu pe planul cadastral al orasului :( Am gasit in schimb intr-un curs de specialitate: "Toate modificările privind configuraţia şi poziţia parcelelor se reprezintă pe planul cadastral
pe baza elementelor măsurate în teren. Pentru raportare se folosesc metodele cunoscute,
asemănătoare cu cele folosite la redactarea iniţială a planului.
In toate cazurile noile elemente liniare, numerele cadastrale precum şi simbolurile
categoriilor de folosinţă noi se înscriu cu tuş roşu. Detaliile dispărute precum şi celelalte elemente
modificate se taie din loc în loc cu două liniuţe înclinate, de asemenea, cu tuş roşu"
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, încerc sa găsesc locația unui teren după cf dar ... Sadams Sadams Bună ziua, încerc sa găsesc locația unui teren după CF dar acesta nu are reprezentare grafica la link-ul de mai jos ... (vezi toată discuția)
Cum se citeste un plan cadastral Cristina026 Cristina026 Sunt studentă în anul I la Urbanism și am nevoie de ajutor la citirea unui plan cadastral. Planul despre care este vorba este al unei zone din oraș cu mai ... (vezi toată discuția)
Radiere cladire cu numar cadastral din carte funciara wickedb wickedb Buna ziua Nu am gasit pe forum discutat recent acest subiect, asadar rog colegii sa ofere cateva lamuriri. In anul 2016 am achizitionat un teren pe care ... (vezi toată discuția)