eugarizan a scris:
Pentru ca am fost intrebat despre motivul sesizarii , este vorba despre incheierea unei conventii civile de prestari servicii cu timp de lucru de 2 ore / zi intre asociatie si un administrator in urma suspendarii vechiului administrator pe motiv ca nu avea atestat conform legilor in vigoare si incadrare lui ( vechiului ) pe post de ajutor de administrator, adica se ocupa de activitati administrative !
Cel angajat nu stim cu ce se acupa si in felul acesta fondul de salarii in loc sa scada , a crescut .
Se pare că în mică parte, ai o problemă puţin asemănătoare cu cea din Asociaţia noastră "penală" (tagma jefuitorilor):
www.avocatnet.ro/content/for...
Ai picat la ţanc cu subiectul, pentru că şi noi vrem să facem o sesizare la ITM, deoarece în acest caz se încalcă şi legislaţia muncii, mai ales că noi, proprietarii, suntem "angajatorii" acestora, şi avem drepturi mai mari de a-i controla dacă sesizăm că au încercat măcar, să ne "buzunărească". Mai ales că avem art. 10 din Legea 230/2007 care ne dă voie să verificăm ORICE DOCUMENT al Asociației (dacă avem nevoie, şi să facem copii Xerox, legea nu interzice), dar la noi, cel puţin, ne e interzis orice acces la vreun document, chiar ciudata noastră preşedintă, aproape zilnic pleacă cu câteva sacoșe cu documente acasă la ea (face muşchi cucoana) !!! Mare ţi-e grădina. Doamne, cu ce ne-am procopsit ?
De-asta întreb -
un preşedinte sau Administrator de A.P. nu poate fi reclamat la I.T.M. pentru neîndeplinirea sarcinilor de serviciu sau pentru alte abateri de la comportament sau de la legi ? Nu vrem să mergem mereu în Instanță, trebuie să fie careva ce poate opri abuzurile din Asociaţii !
La fel ca şi tine, la noi a venit un Administrator care mi-a zis mie că avea Atestat acum mulţi ani, dar i-a expirat şi nu l-a mai re-înnoit (zicea că nici cei de la Primărie nu l-au trecut pe lista cu Administratori atestați).
CE ZICEȚI, ACEST ADMINISTRATOR ÎNCALCĂ LEGEA DACĂ NU E PE LISTA ADMINISTRATORILOR AUTORIZAȚI DE PRIMĂRIE ?
Putem să facem o sesizare la Primărie ?