Andreea, soluţia cu bursele private e năstruşnică, n-am ce zice. :))
Problema e că legea 376/2004 e mutilată până la punctul în care e inutilă (nu ştiu dacă a fost concepută pentru a fi utilă...), iar instrucţiunile sale de aplicare (mă rog, ce am putut găsi) conţin referinţe către ceva care nu mai există ("dangling references" juridice :) ), deci nici condiţiile şi procedura nu mai sunt prea limpezi.
Într-adevăr, şi intrucţiunile cuprind interdicţia beneficiarului de a lucra pentru cel care acordă bursa.
Oricum, chiar dacă ar fi aplicată o asemenea soluţie, ea este defavorabilă celor angajaţi: la următorul angajator vor fi, cel mai probabil, priviţi cu suspiciune atunci când vor spune că experienţa lor de muncă nu s-a bazat pe un contract de muncă, ci pe o bursă privată (întrebările aşteptate ar fi: pentru cine? de ce nu contract de muncă? etc.). De aceea, e mult mai preferabilă şi onestă angajarea. (Contractul de muncă a ajuns atât de împovărător pentru angajatori încât ar căuta orice tertip, orice scuză, orice portiţă lăsată întredeschisă de o legislaţie proastă pentru a-l evita, deşi, în mod normal, acesta ar trebui să fie
regula în materie de muncă şi nu un "favor" făcut angajatului...)
Referinţe:
-
[ link extern ]
-
[ link extern ]