avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi

Acum, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Angajarea străinilor în România - Recomandări practice și lecții utile pentru companii 

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Studenti in practica ...???
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Studenti in practica ...???

Buna ziua

In aceasta vara vom primi la firma, in practica, cativa studenti.

Ce modalitate legala de plata exista pentru aceste cazuri ?...si ii rog frumos pe cei care-mi raspund, sa-mi indice si ce

acte am nevoie din partea celor care vor veni ...

Multumesc mult !
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:11, 16 Iulie 2009
Andreea, soluţia cu bursele private e năstruşnică, n-am ce zice. :))

Problema e că legea 376/2004 e mutilată până la punctul în care e inutilă (nu ştiu dacă a fost concepută pentru a fi utilă...), iar instrucţiunile sale de aplicare (mă rog, ce am putut găsi) conţin referinţe către ceva care nu mai există ("dangling references" juridice :) ), deci nici condiţiile şi procedura nu mai sunt prea limpezi.
Într-adevăr, şi intrucţiunile cuprind interdicţia beneficiarului de a lucra pentru cel care acordă bursa.

Oricum, chiar dacă ar fi aplicată o asemenea soluţie, ea este defavorabilă celor angajaţi: la următorul angajator vor fi, cel mai probabil, priviţi cu suspiciune atunci când vor spune că experienţa lor de muncă nu s-a bazat pe un contract de muncă, ci pe o bursă privată (întrebările aşteptate ar fi: pentru cine? de ce nu contract de muncă? etc.). De aceea, e mult mai preferabilă şi onestă angajarea. (Contractul de muncă a ajuns atât de împovărător pentru angajatori încât ar căuta orice tertip, orice scuză, orice portiţă lăsată întredeschisă de o legislaţie proastă pentru a-l evita, deşi, în mod normal, acesta ar trebui să fie regula în materie de muncă şi nu un "favor" făcut angajatului...)

Referinţe:
- [ link extern ]
- [ link extern ]
Va multmesc mult tuturor ...
Doar inca o mica nelamurire : daca vom alege forma contractului de munca temporara, mai este nevoie de prevederea perioadei de proba in contract ?....pentru ca, imi cer scuze daca insist, sunt studenti si vor fi aici doar pentru 2 luni, pe perioada vacantei de vara.
Da, la contracte cu durata sub 3 luni, perioada de proba este de 5 zile.
dar nu este obligatoriu sa stabiliti si perioada de proba, aceasat este reglemenatta in favoarea angajatorului care poate renunta la ea daca considera ca nu e necesara.
Ultima intrebare referitoare la acest subiect :D : care e salariul de baza minim brut in acest caz ?....
ii putem incadra la "personal de specialitate", avand in vedere ca nu au absolvit, totusi, specializarea pentru care se pregatesc coincide cu obiectul de activitate al firmei ?
Ii incadrati conform studiile terminata pe cae le au, respectiv liceul, in porincipiu orice incadrare din COR pt care sunt necesare doar studii medii.
Cea mai generala incdrare este cea de functionar administrativ. Sarcinile specifice le dati prin fisa de post.

Alte discuții în legătură

Ce beneficii sunt pentru angajarea unui elev de 17 ani idroidsq idroidsq Buna ziua, Am o sala de jocuri playstation 4 / PC as vrea sa angajez pe timp de vara elevi si as vrea sa stiu care sunt beneficiile. Unii spun ca nu se ... (vezi toată discuția)
Angajari MarianBalan MarianBalan Este o lege care prin angajarea studentilor si minorilor pe timpul vacantei plata lor este efectuata in participatiune firma + stat,care este legea si care ... (vezi toată discuția)
Angajare minori in perioada vacantei 7d4e94f3-a264-40fa-9e95-7f5707e5864d 7d4e94f3-a264-40fa-9e95-7f5707e5864d SC poate angaja pe perioada vacantei elevi intre 15-18 ani? In ce conditii? (vezi toată discuția)