avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Drepturi autori de carte
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Drepturi autori de carte

Buna ziua,

As dori sa obtin drepturi de autori pentru o carte scrisa de mine.

Puteti sa ma indrumati/ajutati ?

Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:43, 28 Septembrie 2015
Trebuie sa incheiati un contract de editare si publicare cu o editura .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am scris si publicat o carte de psihologie la o editura ... MIHAELA THEODORA  POPESCU MIHAELA THEODORA POPESCU Buna ziua, Am scris si publicat o carte de psihologie la o editura din Bucuresti. Urmeaza sa mai editez inca una, insa la o alta editura. Sunt singurul autor. ... (vezi toată discuția)
Drepturi de autor pentru o carte data spre publicare Vrluc Vrluc Daca am scris o carte pe care am dat-o unei edituri sa o publice singurul mea rugaminte fiind de a contine numele pe ea, mai exista vreo sansa sa obtin ... (vezi toată discuția)
Drepturi de autor Cabinet Av. Irina Rosulescu Cabinet Av. Irina Rosulescu Situatia e urmatoarea: se vrea publicarea unei carti. Editura e pe punctul sa incheie contractul cu autorul, insa editura nu are posibilitati practice de ... (vezi toată discuția)