avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1032 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Bursa de valori Dividende Rompetrol ExportImport SA
Discuție deschisă în Bursa de valori

Dividende Rompetrol ExportImport SA

Buna ziua,
Parintii mei detin 2 certifiacte de actionar la RompetrolExportImport insa pana acum nu au ridicat banii si nici nu au avut vreo sursa de informatie despre cum se folosesc, ei fiind destul de in varsta. Am contactat telefonic firma insa ne-au spus ca nu mai sunt valabile si ca nu se mai pot folosi. Parintii mei nu au stiut cand se impart dividendele sau cum, iar eu eram destul de mica pe atunci. Cand le-am gasit si i-am intrebat despre ele, mi-au spus ca nu au stiut ce sa faca cu ele.
Intrebarile mele sunt: daca mai sunt valabile, daca se pot recupera ceva bani din anii precedenti, cum se pot transfera pe numele altei persoane si daca ii putem contacta prin intermediul unui avocat direct la firma (ce se poate obtine)?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 19:56, 8 Octombrie 2015
Nu cumva se numeste corect PETROLEXPORTIMPORT S.A.?
Da. dividendele neridicate de pe perioadele mai vechi de 3 ani se pierd definitiv. Iar aceasta firma din 2009 nu a mai dat dividende din diferite motive. Detalii puteti urmari la urmatoarea adresa atat in ceea ce priveste toate hotararile care se iau si intereseaza actionarii dat si pretul de cumparare/vanzare a unei actiuni.
[ link extern ]
Ultima modificare: Joi, 8 Octombrie 2015
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl actionar la un s.a. - conditii cornel_t12 cornel_t12 Un SRL cu un asociat unic persoana fizica, poate fi actionar (eventual majoritar) la un S.A. ? Impreuna cu alte persoane juridice si fizice? Cum pot cumpara ... (vezi toată discuția)
Dividente restante neridicate RoxanaRamona RoxanaRamona Buna ziua, Societatea unde lucrez a avut in 2008 profit. Dividende s-au incasat in transe in functie de bani, pe tot parcursul anului 2009 si 2010. ... (vezi toată discuția)
Dividende pentru acțiuni la terapia? Stoian ion Stoian ion Bună ziua am întrebare la dumneavoastră: Sunt acționar la Terapiea Ranbaxy Cluj Napoca prin acțiunile depuse date de FPP în 90 .De atunci nu am ... (vezi toată discuția)