avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 firma de curierat pt birouri notariale
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

firma de curierat pt birouri notariale

Buna ziua. As dori sa inffintez o firma care ar avea ca obiecte de activitate servicii de curierat pt birouri notariale si de avocatura, inregistrarea de documente in cadrul diferitelor institutii, arhivare si copywriter.
As vrea sa stiu daca este piata pt asa ceva in Romania si care sunt codurile CAEN in vederea inregistrarii firmei la ONRC.
De asemeni, as vrea sa stiu daca am nevoie de vreo autorizatie de la veo institutie din tara in care de infiinteaza firma.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Lăzăruţiu Lucian , Avocat 15:30, 29 Septembrie 2015
5320 Alte activităţi poştale şi de curier
Această clasă include:
-primirea, prelucrarea, transportul şi distribuirea (internă sau internaţională) scrisorilor, pachetelor şi coletelor (de tip poştal) de către firme ce desfăsoară activităţi în afara obligativităţii serviciului universal. Pot fi implicate
unul sau mai multe mijloace de transport şi activitatea poate fi efectuată fie cu mijloace de transport proprii ale firmelor respective, fie prin intermediul transportului public.
Această clasă include de asemenea:
-serviciile de livrare la domiciliu

Această clasă exclude:
-transportul de mărfuri, vezi (conform tipului de transport) 4920, 4941, 5020, 5040, 5121, 5122


8219 Activităţi de fotocopiere, de pregătire a documentelor şi alte activităţi specializate de secretariat
Această clasă include o gamă variata de activităţi de copiere, pregătire a documentelor şi activităţi specializate de secretariat. Activităţile de copiere/imprimare a documentelor incluse aici acoperă doar activităţi de tipărire într-un număr limitat de exemplare
Această clasă include:
-pregătirea documentelor
-editarea şi corectarea documentelor
-dactilografierea şi procesarea de texte
-servicii suport de secretariat
-transcrierea documentelor, şi alte servicii de secretariat
-scrierea scrisorilor sau CV-urilor
-asigurarea închirierii căsuţelor poştale şi alte servicii poştale şi de corespondenţă cum ar fi presortarea, scrierea adreselor, etc. (cu excepţia publicităţii directe prin poştă)
-fotocopierea
-multiplicarea
-heliografierea
-alte servicii de copiere a documentelor (fără asigurarea serviciilor de tipărire, cum ar fi tipărirea offset, tipărirea rapidă, tipărirea digitală, servicii de pre-tipărire

Această clasă exclude:
-tipărirea de documente (tipărirea offset, tipărirea rapidă etc.), vezi 1812
-servicii de pre-tipărire, vezi 1813
-publicitate directă prin poştă, vezi 7311
-servicii specializate de stenodactilografiere, ca înregistrarea lucrărilor tribunalelor, vezi 8299
-servicii de stenografie publică, vezi 8299

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma de legalizari si apostile andramar andramar Buna ziua! Vreau sa imi deschid o firma de Legalizari si Apostilari (ma refer la pregatirea dosarelor clientilor pt obtinerea apostilelor si ... (vezi toată discuția)
Contract de prestari servicii dintre un pfa si o institutie publica orianadiana orianadiana Buna ziua, un PFA - caen principal 7022 - activitati de consultanta pentru afaceri si management si caen secundar 7021, 7311 si 8211 incheie un contract de ... (vezi toată discuția)
Activitatea intr-un apartament si sediul social la avocat sau in alta locatie claudiughebauer1975 claudiughebauer1975 Vreau sa deschid un srl cu printare digitala: Ce documente am nevoie, cod caen?? Pentru activitatea din apartament ai nevoie de autorizari de la ... (vezi toată discuția)