Care este consecinta in cazul in care se depune o cerere de recuzare impotriva unui executor judecatoresc , care actiune nu este pusa pe rol? Se poate cere intoarcerea executarii silite , care intre timo a avut loc ?
In termenul legal am depus contestatie in anulare pentru alte motive decat neluarea in considerare a cererii de recuzare , care nu se gaseste nici in prezent la instanta ,fiind pierduta fara urme,desi am stampila de predare la registratura . Deci contestatia in anulare este depusa in termenul legal ,fara sa fi avut loc pana-n prezent nici un termen de judecare. .Intrebarea este , daca pot sa completez actiunea de contestatie in anulare si cu solicitarea de a lua in considerare cererea de recuzare , de pe care pot face copie - repet - are stampila de depunere , si despre care am facut amintire si in cadrul actiunii de recurs .
Recuzare
handsu
In cazul in care s-a depus actiune de recuzare impotriva unui executor judecatoresc ,dovada stampila judecatoriei , care inca nu este pe rol , acesta poate ... (vezi toată discuția)