avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1336 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită recuzare
Discuție deschisă în Executare silită

recuzare

Care este consecinta in cazul in care se depune o cerere de recuzare impotriva unui executor judecatoresc , care actiune nu este pusa pe rol? Se poate cere intoarcerea executarii silite , care intre timo a avut loc ?
Cel mai recent răspuns: handsu , utilizator 15:49, 16 August 2009
In termenul legal am depus contestatie in anulare pentru alte motive decat neluarea in considerare a cererii de recuzare , care nu se gaseste nici in prezent la instanta ,fiind pierduta fara urme,desi am stampila de predare la registratura . Deci contestatia in anulare este depusa in termenul legal ,fara sa fi avut loc pana-n prezent nici un termen de judecare. .Intrebarea este , daca pot sa completez actiunea de contestatie in anulare si cu solicitarea de a lua in considerare cererea de recuzare , de pe care pot face copie - repet - are stampila de depunere , si despre care am facut amintire si in cadrul actiunii de recurs .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuzare handsu handsu In cazul in care s-a depus actiune de recuzare impotriva unui executor judecatoresc ,dovada stampila judecatoriei , care inca nu este pe rol , acesta poate ... (vezi toată discuția)
Intoarcerea executarii bttb63 bttb63 Executare silita imobiliara efectuata de creditoare, finalizata cu emiterea actului de adjudecare. Debitorul formuleaza contestatie la executare in ... (vezi toată discuția)
Suspendarea executarii silite sammy44 sammy44 In urma unei plangeri penale o societate comerciala a cerut instituirea unui sechestru asiguratoriu . Dosarul a mers mai departe in instanta , inculpatul a ... (vezi toată discuția)