avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Amenda legea 61/1991
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Amenda legea 61/1991

Buna seara.Astazi am fost vizitat de Politia locala care mi-a dar o amenda la Lg 61 atr2 pct 25 pentru faptul ca faceam zgomot cu o bormasina.
De ceva timp amenajez apartamentul cu pricina , ceea ce inseamna instalatie sanitara , gresie schimbata, usile inlocuite si instalatia electrica schimbata deoarece era pe AL si era pusa in scurt.
Astazi cand au venit cei de la Politia Locala foloseam bormasina pentru a monta usile si pentru a scoate unele bucati de gresie veche.
Doresc sa depun contestatie la acel proces verbal deoarece aveam dreptul acordat de Legea 50/1991 in art 11 de a-mi modifica acele parti ale apartamentului.
Mentionez ca am anuntat administratorul cu privire la aceste lucrari .
As dori o parere mai specializata cu privire la aceste aspecte si daca , contestatia este o idee buna.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: yonutzzell , utilizator 08:58, 30 Septembrie 2015
in ce interval orar s-au prezentat agentii politiei ?
Concret dv in ce interval orar executati operatiile care implica utiliarea de aparatura care produce zgomot?
Daca ati respectat programul de liniste ,puteti formula contestatie impotriva PV in termen de 15 zile de la comunicare la judecatoria responsabila domiciliului dv
si care este programul de liniste in opinia dumneavoastra ?
eu zic ca cel din lege este intrevalul orar 13-14 si 22-06 ....celelalte sunt speculatii !
programul prevazut de lege este zilnic intre orele 13-17 si 22-08
Procesul verbal a fost intocmit la ora 16:50 agentii s-au prezentat la 16:40.
Programul de liniste stabilit de asociatia de locatari este de 13:00-16:00 printr-un afis pus de administrator la avizier.

Alte discuții în legătură

Program liniște bloc Georgiana45 Georgiana45 Bună ziua, Am și eu o întrebare legată de programul de liniște la bloc. Pe avizier este afisat programul de liniște cel legat din 1991 cu modificarile ... (vezi toată discuția)
Pentru renovarea unui apartament am nevoie de autorizatie? ella84 ella84 Buna ziua, De curand mi-am cumparat un apartament si am inceput sa il renovez din temelii. am dat jos toata gresia si faianta pe care o avea fostul proprietar ... (vezi toată discuția)
Este legal programul de liniste stabilit de asociatia de proprietari? Bogdan Bibicu Bogdan Bibicu Buna seara! Va prezint o situatie si sper sa ma puteti ajuta/lamuri: Am de efectuat cateva reparatii in apartament si am dat 2 gauri cu bormasina pentru, ... (vezi toată discuția)