avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale SRL-D-urile și privatizarea în masă
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

SRL-D-urile și privatizarea în masă

Bun găsit, tuturor!

Am fost azi la ORC să depun documentele pentru înființare SRL-D, însă doamna de la birou, foarte amabilă de altfel, mi-a spus că dacă am primit acțiuni la programele de privatizare în masă, a.k.a. „Cuponiadele” din '92 sau '95, înseamnă că am mai fost acționar.
Adică nu mai pot înființa un SRL-D.

1 - Cum pot să aflu dacă am „beneficiat” (cu ghilimelele de rigoare) de programul de privatizare din 1995, respectiv dacă am primit cupoanele?
2 - Dacă am primit cupoanele acelea, mai există vreo cale de a înființa SRL-D?

Vă mulțumesc!

P.S. Dacă nu am postat în secțiunea potrivită, vă rog mutați topicul acolo unde trebuie.

Alte discuții în legătură

Suspendare activitate s.r.l. ELENADYS ELENADYS Buna ziua, Am nevoie de o consiliere .Vreau sa particip la concursul pr postul de grefier arhivar.Legea 567/2004 spune : 1) Funcţia de grefier este ... (vezi toată discuția)
Succesiune certificat de actionar MV1 MV1 Buna ziua ! Cum se face succesiunea pentru un certificat de actionar ? Mama mea are un asemenea certificat dar la cei 92 de ani pe care-i are, ii este greu sa ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl-d vlad_crisan vlad_crisan Buna ziua! Am o nedumerire. In momentul de fata, inainte sa se dea drumul la programul cu ajutorul de 10000 euro, se poate infiinta SRL-D? Si daca da, firma ... (vezi toată discuția)