avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie anticipata+salariu
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie anticipata+salariu

Buna ziua.Pe data de 04.09.2014 m-i sa desfacut contractul de munca disciplinar.Am intentat contestatie in justitie si intre timp am depus si actele pentru pensionare anticipata.Actele au fost acceptate si din noiembrie am primit pensie anticipata fara penalizare.In iunie anul curent am castigat si procesul cu fostul angajator,cu obligativitatea de a fi reangajat cu data desfacerii contractului si plata drepturilor salariale din urma.Pe data de 18.06.2016 am semnat atat reangajarea cat si renuntarea la servici.Am primit o noua adeverinta de vechime si urmeaza ca in februarie 2016 sa merg la casa de pensii pentru recalculare(se modifica pensia anticipata cu cea definitiva).
Intrebare : Va trebui sa dau inapoi pensia pe perioada cat s-au suprapus cele doua venituri ?

Alte discuții în legătură

Informatii grupa de munca pt.pensie deja calculata lani lani Buna ziua, am iesit la pensie in 2013, anticipat urmand sa indeplinesc varsta de pensionare in februarie 2016. Aveam inscrisi in cartea de munca perioada de 2 ... (vezi toată discuția)
Reangajare dupa pensionare Adi Lungu Adi Lungu Buna ziua. Directorul adj., economist, iese la pensie, la limita de varsta. Dupa aceasta, daca doreste sa-si continue activitatea, poate fi reangajat cu un nou ... (vezi toată discuția)
Stie cineva raspunsul?rog ajutor................ inginerautocad inginerautocad La 13.06.2011 pensionat anticipat.La 13.06.2016 transformat pensia anticipata in limita de varsta. Pot cere recalculare pensie datorita aplicarii legii ... (vezi toată discuția)