avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 373 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cerere de trimitere in judecata a angajatorului
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cerere de trimitere in judecata a angajatorului

Buna ziua, vreau sa ma adresez instantei pentru dobandirea drepturilor salariale restante. conform legii inteleg ca trebuie sa ma adresez tribunalului Bucuresti, ca instanta trec direct Tribunalul Bucuresti sau o sectie a acestuia?

Mentionez ca firma are sediul social in sector 1, iar punctul de lucru in sectorul 6.

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:55, 4 Octombrie 2015
Cererea se adreseaza Tribunalului in raza caruia domiciliati sau aveti locul de munca.

Fiecare judet are un singur Tribunal care are sediul in municipiu resedinta de judet.

Daca aveti domiciliul in Bucuresti puteti mentiona : Tribunalul Bucuresti - Secţia a VIII-a Conflicte de Muncă şi Asigurări Sociale
multumesc pentru rasupuns. aceasta cerere se poate trimite prin posta sau se depune la Tribunalul Bucuresti? multumesc
Se poate trimite si prin posta cu confirmare de primire.

Codul de procedura civila
art. 199 Inregistrarea cererii

(1) Cererea de chemare in judecata, depusa personal sau prin reprezentant, sosita prin posta, curier, fax sau scanata si transmisa prin posta electronica ori prin inscris in forma electronica, se inregistreaza si primeste data certa prin aplicarea stampilei de intrare.

(2) Dupa inregistrare, cererea si inscrisurile care o insotesc, la care sunt atasate, cand este cazul, dovezile privind modul in care acestea au fost transmise catre instanta, se predau presedintelui instantei sau persoanei desemnate de acesta, care va lua de indata masuri in vederea stabilirii in mod aleatoriu a completului de judecata, potrivit legii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie sanctiune disciplinara trimisa prin mail la tribunal romanul11 romanul11 este valabila contestatia trimia prin mail la tribunal, impotriva unei sanctiuni disciplinare? cand e inregistreaza intr un dosar aceasta ... (vezi toată discuția)
Cat dureaza primirea numarului de dosar depus la tribunal Elena1201 Elena1201 Buna ziua, I-am cerut avocatului meu sa-mi comunice nr-ului dosarului depus de dansul la tribunal, pentru a-l putea verifica si eu pe portalul justitiei. ... (vezi toată discuția)
Popriri Agapie V Agapie V Buna ziua, Am si eu o problema..am avut o poprire care s-a ridicat, am castigat in instanta procesul cu Anaf-ul si acum as dori sa stiu daca pot sa imi ... (vezi toată discuția)