IMicro Bucuresti 
	    	Consilier juridic

IMicro Bucuresti 
	    	Consilier juridic	    

maxva 
	    	Utilizator

maxva 
	    	Utilizator	    

IMicro Bucuresti 
	    	Consilier juridic

IMicro Bucuresti 
	    	Consilier juridic	    

marinpreda 
	    	Utilizator

marinpreda 
	    	Utilizator	    

damianramona	                   

buna ziua. de 3 saptamini mam casatorit si sotul meu are 2 credite la o banca al carei rata e fff mare cam 60% din salariul lui luate din octombrie anul trecut ... (vezi toată discuția)
	                    damianramona	                   

buna ziua. de 3 saptamini mam casatorit si sotul meu are 2 credite la o banca al carei rata e fff mare cam 60% din salariul lui luate din octombrie anul trecut ... (vezi toată discuția)

bobda	                   

bună ziua . dacă am poprire pe salariu si plătesc în fiecare lună . banca are dreptu să îmi vireze bani de pe cardul de credit in contul popriri ? de pe ... (vezi toată discuția)
	                    bobda	                   

bună ziua . dacă am poprire pe salariu si plătesc în fiecare lună . banca are dreptu să îmi vireze bani de pe cardul de credit in contul popriri ? de pe ... (vezi toată discuția)

popalucian	                   

Buna seara.  Astazi am aflat ca BEJ Tudorache Catalin Andrei  mi-a pus preoprire pe cardul de salariu  ( cardul e blocat). Din cate stiu pot opri doar 33% din ... (vezi toată discuția)
	                    popalucian	                   

Buna seara.  Astazi am aflat ca BEJ Tudorache Catalin Andrei  mi-a pus preoprire pe cardul de salariu  ( cardul e blocat). Din cate stiu pot opri doar 33% din ... (vezi toată discuția)