gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

si o hotarare prin care voi fi executata silit, atat eu, cat si parintii, fratii, sotul.
 AV. GABRIELA GERBER 
	    	Avocat

AV. GABRIELA GERBER 
	    	Avocat	    

~ final discuție ~
 pavelnicolaecristian	                   

ce se intampla daca nu mai pot sa platesc rata la creditul ipotecar iar in cazul executarii silite imobilul ipotecat nu mai are aceeasi valoare cu creditul ... (vezi toată discuția)
	                    pavelnicolaecristian	                   

ce se intampla daca nu mai pot sa platesc rata la creditul ipotecar iar in cazul executarii silite imobilul ipotecat nu mai are aceeasi valoare cu creditul ... (vezi toată discuția)

s.stefan	                   

Buna ziua, am beneficiat de un credit nevoi personale si nu mai reusesc sa achit ratele.
As vrea sa-mi spuneti ce pasi urmeaza bancile pentru recuperare.
Pot ... (vezi toată discuția)
	                    s.stefan	                   

Buna ziua, am beneficiat de un credit nevoi personale si nu mai reusesc sa achit ratele.
As vrea sa-mi spuneti ce pasi urmeaza bancile pentru recuperare.
Pot ... (vezi toată discuția)

s.sttefan	                   

Buna ziua, 
Sunt executat silit (poprire pe salariu) de catre societati tip Kruk, Secapital de aprox. 10 ani, pentru pentru un credit pe care nu l-am mai ... (vezi toată discuția)
	                    s.sttefan	                   

Buna ziua, 
Sunt executat silit (poprire pe salariu) de catre societati tip Kruk, Secapital de aprox. 10 ani, pentru pentru un credit pe care nu l-am mai ... (vezi toată discuția)