avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 744 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Amplasare garaj
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Amplasare garaj

Buna ziua ,mi am construit o locuinta in carei aut.de constr. am omis garajul . Urmare acestui fapt ma vad nevoit sa amplasez un garaj gata facut (Tip Somaco,container metalic,foisor de lemn etc).As dori sa stiu daca se poate acest lucru fara alte acte aditionale . :(

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: DlPascu , utilizator 13:49, 13 Octombrie 2015
Chiar nu imi poate raspunde cineva ?
E f simplu, am nevoie de autorizatie amplasare sau nu ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Construire anexe - garaj / bucatarie de vara (foișor), pe colțurile gardului de bca 1101nonone 1101nonone [b]Buna ziua[/b], Scriu acest mesaj, în scopul clarificării unei spețe si modalitatea în care pot proceda pentru a atinge scopul meu și anume ... (vezi toată discuția)
Pentru un teren intravilan agricol, care nu are carte funciara, se poate elibera autozrizatie pentru o constructie provizorie? dy.ciocan dy.ciocan Buna ziua, V arog sa ma ajutati cu un raspuns. Eu am tot cautat pe internet si nu am gasit un raspuns exact la problema mea. Am inchiriat un teren agricol ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de autorizatie pentru un container maritim metalic ? bogdy2525 bogdy2525 Buna ziua. Am cumparat un container metalic pe care il tin la mine in curte si este suspendat ( nu am facut fundatie ) . Am nevoie de autorizatie pentru el ? ... (vezi toată discuția)