avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 256 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Monografie contabila
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Monografie contabila

Buna ziua. Nu stiu daca am ales bine unde sa adresez pentru cateva lamuriri, dar sper sa ma puteti ajuta. Ma confrunt cu o dilema daca ma poate ajuta si pe mine cineva. Am un SRL neplatitor de TVA la care am un cod Caen de exploatare forestiera, activitate care nu este cea principala. Am cumparat prin licitatie lemne pe picior de la Ocolul Silvic si mi se factureaza pe trimestru. Eu vand lemnul ca si lemne de foc. Intrebarea mea este: - cum facturez mai departe? trebuie sa am un pret fix la metrul cub de lemn cand fac receptia sa? Sau poate fii variabil in functie de clienti? cum art trebui sa procedez? Facturile cum ar trebui sa le fac? din cate am inteles se fac cu taxare inversa dar eu fiind neplatitor de Tva, nu stiu cum ar fii corect. Sunt total in ceata......V-as fii foarte recunoscatoare daca ma-ti putea ajuta. Va multumesc

Alte discuții în legătură

Factura cu tva sau fara? calin1973 calin1973 Buna ziua Am achizitionat (ca si SRL platitor de TVA) 3.5 mc cherestea de rasinoase (fara TVA conform legislatiei - cu taxare inversa). Eu trebuie sa vand ... (vezi toată discuția)
Taxare inversa achizitie lemn pentru constructii gabihob gabihob In cadrul firmei s-a achizitionat scandura pentru construirea unui mobilier in hala de productie. Vreau sa stiu care este regimul TVA la cumpararea acestui ... (vezi toată discuția)
Exploatare lemn de foc Simona171075 Simona171075 Ca Intreprindere individuala pot sa cer autorizatie de exploatare lemn de foc sau trebuie neaparat SRL ? Multumesc. (vezi toată discuția)