avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 116 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Comodat incheiat de administrator nu de proprietar
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Comodat incheiat de administrator nu de proprietar

buna ziua. este posibila ca o scoala gimnaziala care este doar administrator al spatiului in care isi desfasoara activitatea (proprietar fiind primaria) sa incheie un contract de comodat cu asociatia de parinti pentru folosinta unui atelier din cadrul scolii in care sa se desfasoara activitatea "after school"?
Cel mai recent răspuns: ionescucarmen , utilizator 12:15, 8 Octombrie 2015
Se poate, dar cu acordul primariei.
Puteti incheia cu acordul scris,prealabil al proprietarului.
multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare after school prin asociatia de parinti carmen2010 carmen2010 In urma cu 2 ani am infiintat o asociatie de parinti la o scoala din Bucuresti, ea functionand si in prezent. Scopul asociatiei era de a sustine activitatea de ... (vezi toată discuția)
Activitatea la o asociatie nonprofit lukserv lukserv Buna ziua, 1. Am o asociatie non-profit care se axeaza pe ajutorarea copiilor nevoiasi, cu dizabilitati si pe dezvoltarea educationala. In actele constitutive ... (vezi toată discuția)
Salarizare ong tora68 tora68 buna seara, asi dorii sa stiu care este modalitatea legala prin care un ONG ( asociatia parintilor din scoala) poate achita lunar o taxa invatatorilor care ... (vezi toată discuția)