avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Denumire strada schimbata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Denumire strada schimbata

Pentru intabulare am nevoie o dovada ca denumirea strazii s-a modificat .In contractul de construire este o denumire cu nr diferit fata de adresa actuala. Nu stiu de unde sa obtin aceasta dovada, asociatia nu are nimic legal referitor la aceasta problema. Mentionez ca locuiesc in Bucuresti.
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 15:43, 7 Octombrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
La care primarie , de sector sau capitala?
Solicitati fie la primaria responsabila imobilului de locuit in comun=primaria de sector,fie solicitati relatii la notar care trebuie sa detina catalog cu situatia strazilor a caror nume a fost schimbat prin HCL
cred ca cel mai simplu ar fi sa solicitati la Oficiul de Cadastru o adeverinta in care se stipuleaza ca strada X este fosta strada Y.
De la urbanism, de la Primarie obtineti un nomenclator stradal sau un istoric de artera. E suficient. Va trebuie in original.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare buletin, domiciliul pe o strada cu numele schimbat prin hcl lenny lenny Buna ziua Socrii mei s-au mutat pe o strada noua acum 10 ani si normal si-au facut buletin pe strada respectiva, dar chiar atunci se schimbase numele ... (vezi toată discuția)
Nomenclatura stradala gresita tatal meu a primit un certificat ... Mz11 Mz11 Nomenclatura stradala gresita Tatal meu a primit un certificat de nomenclatura si l-a depus la ocpi pt actualizare, iese cf si observ ca este complet ... (vezi toată discuția)
Istoricul de artera? corespondenta dintre doua strazi greenishclover greenishclover Buna ziua, As aprecia consilierea dvs. in ceea ce priveste urmatoarea problema: - cineva din familie a avut, pe vremea comunismului, casa+teren situatie ... (vezi toată discuția)