avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Denumire strada schimbata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Denumire strada schimbata

Pentru intabulare am nevoie o dovada ca denumirea strazii s-a modificat .In contractul de construire este o denumire cu nr diferit fata de adresa actuala. Nu stiu de unde sa obtin aceasta dovada, asociatia nu are nimic legal referitor la aceasta problema. Mentionez ca locuiesc in Bucuresti.
~ Conținut șters la cerere ~
La care primarie , de sector sau capitala?
Solicitati fie la primaria responsabila imobilului de locuit in comun=primaria de sector,fie solicitati relatii la notar care trebuie sa detina catalog cu situatia strazilor a caror nume a fost schimbat prin HCL
cred ca cel mai simplu ar fi sa solicitati la Oficiul de Cadastru o adeverinta in care se stipuleaza ca strada X este fosta strada Y.
De la urbanism, de la Primarie obtineti un nomenclator stradal sau un istoric de artera. E suficient. Va trebuie in original.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Redenumire strada bună ziua, socrii mei dețin un apartament ... bebemitzu bebemitzu Redenumirea strada Bună ziua, Socrii mei dețin un apartament în Bacău. Acum 5 ani primăria a redenumit strada. Ce pot face ei în această situație ... (vezi toată discuția)
Schimbare buletin, domiciliul pe o strada cu numele schimbat prin hcl lenny lenny Buna ziua Socrii mei s-au mutat pe o strada noua acum 10 ani si normal si-au facut buletin pe strada respectiva, dar chiar atunci se schimbase numele ... (vezi toată discuția)
Nomenclatura stradala gresita tatal meu a primit un certificat ... Mz11 Mz11 Nomenclatura stradala gresita Tatal meu a primit un certificat de nomenclatura si l-a depus la ocpi pt actualizare, iese cf si observ ca este complet ... (vezi toată discuția)