avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
LIVE, ACUM ESG în România: Reglementări și implementarea practică a cerințelor de raportare
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... INSARCINATA,TRECUTA LA 4 ORE PE CARTEA DE MUNCA FARA ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

INSARCINATA,TRECUTA LA 4 ORE PE CARTEA DE MUNCA FARA STIREA MEA

Sunt insarcinata in 29 de saptamani ,dar la sapt 21 de sarcina in urma evaluarii a starii de sanatate si a locului de munca medicul de la medicina muncii a decis de a ma baga in risc maternal pe 120 de zile.Pe decizia de informare de la medic la "masuri suplimentare pentru protectia mea luate de angajator",spune asa:reducerea programului de lucru(LA CERERE).
Eu ne:sorry:semnand absolut nimic m-am trezit la 4 ore pe cartea de munca,avand salariul de incadrare 552.Nu ma va afecta la post natal,prenatal???ce este de facut???
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:19, 6 Octombrie 2015
Reducerea salariului va afecteaza doar la cuantumul indemnizatiei de maternitate si la cuantumul indemnizatiei pentru CCC.

Reducerea timpului de munca nu va afecteaza dreptul de a beneficia de indemnizatie de maternitate si de indemnizatie pentru CCC.

Cand s-a facut aceasta modificare fara stirea dvs ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Risc maternal Fely39 Fely39 Buna seara!Lucrez din data de 23.05.2014.Sant insarcinata in 26 saptamani si sunt in risc maternal.Riscul maternal se termina in data de 03.03.2015.Pot sa-mi ... (vezi toată discuția)
Concediu medical in timpul sarcinii log_in log_in buna ziua, sunt insarcinata in sapt 21 si am o sarcina cu riscuri. in ultimele 12 luni am beneficiat de 55 de zile de concediu medical 25 de zile de la medicul ... (vezi toată discuția)
Concediu de risc maternal larisamn larisamn Buna ziua. Sunt însărcinata in 3 luni si am o sarcina toxica. Dr ginecolog a decis ca de luni sa ma bage in concediu de risc maternal. Eu am 7 luni vechime ... (vezi toată discuția)