avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 220 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire

Buna ziua. Sotul meu a decedat anul trecut. Inainte de deces a primit 1/6 dintr-o mostenire de la parinti. eu am dat o declaratie la notar ca renunt la acea mostenire. Intrebarea mea este acea parte de mostenire la care eu am renuntat revine copiilor nostrii (avem 2 copii) sau celorlalti frati ai sotului meu? Multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:41, 8 Octombrie 2015
Oare la ce ati renunțat? La moștenirea socrilor nu aveați dreptul. Citiți ce ati scris în acea declaratie.
Dacă ați renunțat la moștenirea după sot, ce avea acesta, va fi moștenit de copii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie de acceptare succesiune silsanpat silsanpat buna ziua.. zilele trecute m-a contactat o ruda sa ma roage sa semnez un act prin care sa renunt la ceva mostenire ....dupa cum urmeaza : 1. sotia mea ... (vezi toată discuția)
Procedura succesiune maria dinca maria dinca Buna ziua. Am urmatoarea situatie:in urma decesului parintilor au ramas mostenitori 7 copii dintre care 2 au decedat ramand la mostenire copiii si sotiile ... (vezi toată discuția)
Acceptare/neacceptare a mostenirii in termen de 1 an mihasica mihasica Buna ziua.suntem 3 frati .eu si fratele meu dorim sa acceptam mostenirea intr un an de zile de la decesul tatalui nostru.(mama este decedata de 5 ... (vezi toată discuția)