avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 362 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salarizare bugetar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salarizare bugetar

Buna ziua,
V-ar ruga sa ma ajutati in privinta unei probleme cu care ma confrunt...sunt angajata in cadrul spitalului judetean in sectia UPU pe postul de asistent social cu studii superioare...in urma cu cativa ani am absolvit un master in Consiliere psihologica si educationala..intrebarea mea este daca pot beneficia de o marire salariala si in ce conditii, avand in vedere ca in fisa postului este specificat faptul ca oferim servicii de consiliere(cf. ordinului 1706/2007)
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:00, 12 Octombrie 2015
Majorarea salariilor in sectorul bugetar se poate face numai in baza unui act normativ.
Va multumesc pentru raspuns....exista din cunostintele dvs. un anume articol in legea salarizarii care sa imi fi scapat si care sa ma lamuresca in aceasta privinta, sau vreun alt act normativ care as putea sa il studiez?
Art.162 Codul Muncii
....
(3) Sistemul de salarizare a personalului din autoritatile si institutiile publice finantate integral sau in majoritate de la bugetul de stat, bugetul asigurarilor sociale de stat, bugetele locale si bugetele fondurilor speciale se stabileste prin lege, cu consultarea organizatiilor sindicale reprezentative.


In acest sens, avem Legea nr.284/2010 si toate actele anexe adoptate dupa intrarea ei in vigoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Grila de salarizare in sanatate care intra in vigoare la data de 01.08.2016 marianavascan marianavascan Asistentii medicali comunitari sunt angajatii primariilor cu plata salariului prin transfer de la bugetul de stat. Avand in vedere ca de la data de 01. 08.2016 ... (vezi toată discuția)
Aplicarea noii legi a salarizarii 2011 lauradoom lauradoom Buna ziua! In noua legea a salarizarii in 2011 stipuleaza marirea cu 15% la sal. din octombrie 2010. Din luna aprilie 2010 am implementat si inca mai ... (vezi toată discuția)