avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 168 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Plata sulta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Plata sulta

Eu am de plata o suma de bani drept sulta catre el si el are de platit catre mine cheltuieli de judecata ..Pot sa fac compensarea si sa platesc doar diferenta ce rezulta? Care este suma care trebuie platita prin posta?
Va multumesc.
Ultima modificare: Luni, 12 Octombrie 2015
constan, utilizator
Cel mai recent răspuns: constan , utilizator 12:39, 14 Octombrie 2015
Daca nu aveti un termen de gratie acordat prin hotarare atunci trebuie platita imediat dupa ramanerea definitiva a sentintei.

Trimiteti banii in contul creditorului ori cu mandat postal sau apelati la un executor judecatoresc.
Cu mandatul postal pot dovedi ca am platit?
Ce fac dupa ce partea adversa a primit banii prin mandat postal si primesc confirmarea semnata de el. Doresc sa evit executarea silita si notarea sultei in cartea funciara a apartamentului,deoarece doresc sa vand apartamentul ce mi-a fost atribuit de instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum evit notarea sultei, in cartea funciara a unui apartament constan constan Buna ziua , In procesul de partaj in care mie mi-a revenit un apartament si bunuri iar partii adverse celalat apartament, masina ,si bunuri, pentru egalizarea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in urma unui proces de partaj lui x i s-a atribuit ... Adinette31 Adinette31 Buna ziua, In urma unui proces de partaj lui X i s-a atribuit apartamentul dobandit in timpul casatoriei cu Y. In hotararea definitiva scria clar ca X trebuie ... (vezi toată discuția)
Refuzul acceptarii sultei de catre fostul sot kdoina2007 kdoina2007 Va rog sa-mi spuneti cum se procedeaza in cazul in care fostul sot refuza acceptarea sultei si sa paraseasca apartamentul care mi s-a atribuit in urma unui ... (vezi toată discuția)