avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Reziliere si evacuare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Reziliere si evacuare

Care este calea cea mai rapida pentru rezilierea unui contract si pentru evacuarea dintr-un spatiu comercial, a unui chirias rau platnic ?
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 13:54, 12 Octombrie 2015
Depinde de clauzele din contract și de modalitatea de încheiere. Dacă este încheiat la notar și conține unele clauze privind modalitatea de încetare a contractului puteți merge direct la executor. Dacă nu, urmează acțiune în instanță urmată de evacuare.
Trebuie să citiți contractul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchirierea spatiilor comerciale Normandia Normandia Am dori sa cunoastem ce clauze putem insera in contractul de inchiriere a unui spatiu comercial, pentru ca proprietarul, in caz de neplata a chiriei de catre ... (vezi toată discuția)
Rezilierea contractului de inchiriere Sabina18 Sabina18 Buna Seara Am un apartament care este dat in chirie,chiriasul tot amana data plati chiriei si nu a platit chestuielile blocului.Daca am dori sa reziliez ... (vezi toată discuția)
Cum pot da afara un chirias adela_georgiana adela_georgiana se poate da afara un chirias fara sa-l dau in judecata?are contract dar nu a mai platit chiria (vezi toată discuția)