avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 855 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Dupa asta urmeaza pronuntarea?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Dupa asta urmeaza pronuntarea?

Daca ni s-a cerut un PUNCT DE VEDERE, inseamna ca urmeaza PRONUNTAREA, sau dupa SOLUTIE nu mai urmeaza nimic? Atunci de ce a mai fost cerut PUNCTUL DE VEDERE?
=-Tipul documentului de soluționare: Încheiere de şedinţă
Soluție: Încheiere
Detalii soluţie: Încheiere din 8.07.2015. Comunicarea raportului întocmit către recurentul-pârât Ministerul Educaţiei Naţionale şi către intimatele-reclamante cu menţiunea că părţile pot formula în scris un punct de vedere asupra raportului, în termen de 10 zile de la comunicare. Pronunţată astăzi, 8 iulie 2015. =
Cel mai recent răspuns: GRECUELA , utilizator 07:31, 30 Octombrie 2015
In Punctul de vedere formulat, am fost de acord ca recursul este admisibil, insa dupa cum am precizat, mi-a fost teama sa afirm asta, ci am spus ca suntem de acord ca acel recurs sa fie judecat. Deci ce inseamna ca nu vom mai fi citate? Ca se va pronunta ICCJ asupra cauzei, sau ca i se va da castig de cauza MEN?
Nu trebuie să vă faceți probleme. Prin acel punct de vedere v-ați exprimat opinia doar cu privire la Raportul asupra admisibilității în principiu a recursului, nu și cu privire la fondul recursului. Chiar dacă ați fi afirmat că recursul este admisibil, asta nu ar fi însemnat că sunteți de acord cu motivele de recurs.

Acordul ca recursul să fie soluţionat de completul de filtru trebuia să vi-l dați prin întâmpinare. Dacă nu ați scris asta în întâmpinare, veți fi citat.
Am scris ca titlu =PUNCT DE VEDERE=, insa am facut o adevarata intampinare, desi mai facusem o INTAMPINARE la recursul MEN, inainte de formularea acelui Raport de admisibilitate comunicat de ICCJ. Acum se va pronunta ICCJ dupa ce va judeca in lipsa noastra?
Deduc faptul că nu ați solicitat judecarea recursului de către completul de filtru. Presupun că nici nu ați știut că puteați să cereți asta prin întâmpinare. Completul de filtru se va pronunța în lipsa dvs. doar asupra admisibilității recursului. Pentru judecarea fondului recursului veți fi citat.

Nu vă mai faceți probleme în privința punctului de vedere. El interesează doar din punctul de vedere al admisibilității recursului. Instanța știe ce trebuie să ia din el.
Acest PUNCT DE VEDERE asa a fost formulat in incheiere. Deci am solicitat si judecarea in lipsa.
=Asadar, va rugam sa respingeti recursul depus de Ministerului Educatiei Nationale – fost MECTS -si sa admiteti mentinerea Deciziei 19xx/xxxx pronuntata de Curtea de Apel Bucuresti- Sectia a VIII-a Contencios Administrativ si Fiscal , in dosarul nr. xxx/116/2014, si obligarea recurentului, MINISTERUL EDUCATIEI si CERCETARII STIINTIFICE, cu sediul in Bucuresti, sector 1, str. General Berthelot, nr.28-30, la eliberarea ATESTATELOR DE COMPETENTE PROFESIONALE, cu data de 1 noiembrie2012, fiind singurul responsabil de nesemnarea acestora, implicit la recunoasterea titulaturii noastre ca =PROFESOR PENTRU INVATAMANT PRIMAR=, pentru xxxxxxx, xxxxxxxxx si xxxxxxxx.
IN DREPT:- Legea nr. 554/2004, art.2 alin.2 din;
-Legea 554/2004 . art 2 alin. 1 i) si n);
-Legea nr. 554/2004 art.8 alin. 1 teza finala ;
- Legea nr.554/2004 art.10 alin (1)
- Ordinul nr. 5484din 29/09/2011, publicat in M. O. Partea I nr. 735 din 19/10/2011
O.U.G. nr. 49/IULIE.2014 art. 247
-art 13 din OMECTS nr.5484/2011
-OMECTS nr.6563/2011
-CONSTITUTIA ROMANIEI, art. 1 alin 5.
Depunem prezentul in 2 exemplare, una pentru comunicare.
In conformitate cu prevederile art. 223 din Codul de procedura civila, solicitam judecata si in lipsa.
XXXXXXX XXXXXXXX

DOMNULUI PRESEDINTE AL INALTEI CURTI DE CASATIE SI JUSTITIE=

Alte discuții în legătură

Hotarari judecatoresti definitive si irevocabile neexecutate de functionari publici pin pin Buna ziua, va supun atentiei urmatoarele: Am obtinut 2 hotarari judecatoresti definitive si irevocabile una privind suspendarea executarii unui act ... (vezi toată discuția)
Info proces recuperare taxa auto crysstyle crysstyle Sunt in proces pt recuperarea taxei auto si am primit o citatie sa depun : - copie intampinare si cu mentiunea de a depune raspunsul la cererea adresata ... (vezi toată discuția)
In plangere impotriva p.v. de contraventie se poate cere restituirea amenzii platite ? Pilu Pilu Buna seara. Ma simt putin ridicol cu intrebarea pe care o voi adresa-o, dar simt totusi ca voi gasi intelegere. Vreau sa fac o plangere impotriva unui ... (vezi toată discuția)