avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Calcul termen contestatie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Calcul termen contestatie

Cum se calculeaza termenul de 15 zile de contestare amenda circulatie,pv.din 9 octombrie,care este ultima zi de depunere la judecatorie?
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 14:15, 13 Octombrie 2015
Termenul se calculeaza pe zile libere - adica ziua de inceput si ziua de sfarsit nu se numara. Astfel, daca l-ati primit pe 09.10, ultima zi de depunere (chiar si prin posta) este 25.10. Dar sa nu va lasati fix pe ultima zi! Succes!
La calculul pe zile libere nu se iau in calcul ziua in care incepe sa curga termenul si ziua in care se implineste termenul- in total 17 zile calendaristice-(15 zile+2 zile).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen depunere contestatie rickysz74 rickysz74 As dori sa stiu cum se calculeaza trmenul de 15 zile in care se poate contesta un proces verbal.Mai exact daca procesul verbal a fost comunicat in data de ... (vezi toată discuția)
Va rog sa-mi spuneti, cum calculez termenul de 7 zile, intr-un ... Crisel Crisel Va rog sa-mi spuneti, cum calculez termenul de 7 zile, intr-un dosar civil, lucrătoare sau calendaristice? Mulțumesc. (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza termenul de 10 zile de depunere la instanta a unui raspuns? cristiannegru cristiannegru - la data de 03.06.2014 am primit de la instanta o Comunicare a unei Intampinari in care mi se spune ca trebuie sa formulez un Raspuns in Termen de 10 ... (vezi toată discuția)