Gratiela Ratiu 
	    	Consultant resurse umane

Gratiela Ratiu 
	    	Consultant resurse umane	    

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane	    

Gratiela Ratiu 
	    	Consultant resurse umane

Gratiela Ratiu 
	    	Consultant resurse umane	    

~ final discuție ~
 ContSters74221	                   

spuneti-mi va rog ,daca un somer are si alte venituri in perioada in care se afla in somaj,mai primeste ajutorul de somaj? (vezi toată discuția)
	                    ContSters74221	                   

spuneti-mi va rog ,daca un somer are si alte venituri in perioada in care se afla in somaj,mai primeste ajutorul de somaj? (vezi toată discuția)

kinga79	                   

Buna, sunt somera, pot sa inchei un contract de colaborator fara sa pierd indemnizatia?
O alta intrebarea: acest contract de colaborator, va fi considerat ... (vezi toată discuția)
	                    kinga79	                   

Buna, sunt somera, pot sa inchei un contract de colaborator fara sa pierd indemnizatia?
O alta intrebarea: acest contract de colaborator, va fi considerat ... (vezi toată discuția)

luciansm	                   

Sunt in somaj, si as vrea sa stiu daca pot colabora cu o firma de curierat ce se ocupa cu distribuirea pliantelor in cutiile postale pe baza de contract de ... (vezi toată discuția)
	                    luciansm	                   

Sunt in somaj, si as vrea sa stiu daca pot colabora cu o firma de curierat ce se ocupa cu distribuirea pliantelor in cutiile postale pe baza de contract de ... (vezi toată discuția)