avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ma poate ajuta cineva sa inteleg si eu ce spune ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ma poate ajuta cineva sa inteleg si eu ce spune decizia aceasta

Tip solutie: Admite in parte cererea
Solutia pe scurt: Respinge exceptia netimbrarii. Respinge exceptia tardivitatii. Admite,in parte, contestaţia la executare formulată de contestatoarea SOCIETATEA ,in contradictoriu cu intimatul EU. Anulează executarea silita in dosarul de executare nr. 1238/2015 al EXECUTOR Dispune intoarcerea executarii silite,prin restabilirea situatiei anterioare executarii silite. Obliga intimatul la plata cheltuielilor de judecata reprezentand taxa de timbru in cuantum de 1.050 lei. Respinge cererea privind obligarea intimatului la plata cheltuielilor de judecata reprezentand onorariu de avocat. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 22.03.2016.
Document: Hotarâre 5114/2016 22.03.2016
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:59, 24 Martie 2016
Nu inteleg asta (Respinge exceptia netimbrarii. Respinge exceptia tardivitatii. Admite,in parte, contestaţia ) si (Dispune intoarcerea executarii silite,prin restabilirea situatiei anterioare executarii silite. ) Trebuie sa dau inapoi toti bani loati sau doar cei ce ii contesta Societatea ?
Ultima modificare: Joi, 24 Martie 2016
crapu70, utilizator
Platiti si ch de judecata ale contestatoarei cat si cheltuielile de executare percepute de executor de la debitorul contestator. Ma mir ca nu v-a bagat si onorariul avocatului debitoarei-contestatoare, dar asta depinde de motivarea de admitere "in parte" a contestatiei la executare.
Ultima modificare: Joi, 24 Martie 2016
ContSters257745, utilizator
@ crapu70


Da, va trebui sa inapoitti tot ce a dispus instanta in favoarea dvs. in hotararea pe care ati pus-o in executare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am mai jos solutia unui dosar de contestatie la executare, ... alexandrugrigo alexandrugrigo Buna ziua, am mai jos solutia unui dosar de contestatie la executare, imi traduceti si mie ce inseamna solutia de mai jos ? Multumesc. Tip solutie: Admite ... (vezi toată discuția)
Interpretare admitere in parte contestatie executare silita Andreea Vass Andreea Vass Stimate d-le/ dna avocat, Ma aflu in dezacord cu avocatul care ma reprezinta intr-un caz de contestare a unei executari silite, respectiv poprirea aferenta ... (vezi toată discuția)
Materie: litigii cu profesioniştii obiect: contestaţie la executare enachemarinalin enachemarinalin Buna ziua , Am facut contestatie la executare impotriva unei firme de colectare debite . Am doua dosare pe care consider le-am castigat. Solutiile au fost ... (vezi toată discuția)