avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 627 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Expertul contabil
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Expertul contabil

Buna ziua!

Asociatul unic al unei companii, care este si administratorul acesteia are drept de semnatura a situatiilor financiare, mai exact este expert contabil. Poate acesta sa semneze situatiile financiare ale societatii in care este asociat unic si administrator?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 09:35, 14 Octombrie 2015
Poate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Semnarea situatiilor financiare de catre un expert contabil IRR IRR Buna ziua, As dori sa stiu daca in cazul in care asociatul unic al unei societati este expert contabil, acesta mai poate semna situatiile financiare. (vezi toată discuția)
Declaratiile care se depun la fisc pot fii depuse de administrator? Fl0r3ntina Fl0r3ntina buna ziua, am infiintat o firma sunt asociat unic si administrator, nu am fff multe facturi in medie 20-30 de facturi pe luna, domeniu de activitate ... (vezi toată discuția)
Semnare bilant alina_cecar alina_cecar Sunt expert contabil activ si actionar majoritar la o microintreprindere al carei cod CAEN nu are legatura cu activitatea de expertiza contabila. As putea ... (vezi toată discuția)