avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... conexare dosare executare silita
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

conexare dosare executare silita

Buna dimineata! Avem urmatoarea problema: exista doua dosare de executare silita cu acelasi debitor, acelasi creditor initial (banca) , acelasi creditor final (firma de recuperare, acelasi executor judecatoresc. Au fost depuse doua contestati la executare care s-au constituit in doua dosare, la aceeasi judecatorie dar la doua complete diferite cu doua termene diferite.
Se poate cere conexarea dosarelor si in fata carui complet de judecata trebuie facut acest lucru?
Cel mai recent răspuns: stelarman , utilizator 10:03, 14 Octombrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conexare executare ContSters221975 ContSters221975 o executare pe acelasi imobil, inceputa de doi creditori la acelasi executor poate fi conexata si de executorul investit sau doar de instanta.. intreb:hm: ca ... (vezi toată discuția)
Executare inceputa de executor bancar si continuata de executor judecatoresc morozancarmen morozancarmen Intrebarea mea este cine poate continua executarea atunci cand pe acelasi imobil este inscrisa o ipoteca in favoarea bancii si o somatie la cererea unui ... (vezi toată discuția)
Este avantajoasa conexarea dosarelor de executare silita? eagle_free eagle_free Buna ziua. As dori sa stiu si eu daca este avantajoasa conexarea a 2 dosare de executare silite pentru niste credite de nevoi personale neachitate la un ... (vezi toată discuția)