sunt cotitular al unui titlu de plata ANRP cu sumele disponibile pentru retragere la CEC si conform procedurilor am de facut urmatorii pasi:
1. imputernicire notariala catre celalat cotitular in vederea retragerii tuturor sumelor.
2. programare la CEC in vedrea retragerii sumelor
3. retragerea sumelor.
Cotitularul ma conditioneaza la retragerea sumelor sa ii platesc o suma de 10.000 lei (cheltuieli ocazionate de depunerea dosarului la ANRP, cheltuieli pe care le-a facut dealungul timpului cu ingrijrea bunicilor, alte cheltuieli ce nu au legatura cu dosarul ANRP - pentru care nu face dovada cu nici un act).
Cum as putea sa scap de aceasta conditionare (din punctul meu de vedere exagerata) si sa-mi obtin banii din contul de la CEC?
Mentionez ca cotitularul nu este dispus sa faca imputernicire in favoarea mea pentru retragerea banilor, iar CEC Bank nu elibereaza banii fara o astfel de imputernicire notariala.
Executare
D Tiberiu
Buna ziua,
As dori sa aflu care este procedura legala prin care B.E.J. dupa ce incaseaza debitul ,onorariu, etc. de la debitor (in cazul meu BEJ a inacast ... (vezi toată discuția)