avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara! contract primarie - firma detectivi ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara! contract primarie - firma detectivi particulari

Societatile specializate de detectivi particulari pot incheia un contract cu primariile, privind depistarea camerelor si a microfoanelor ascunse?(legea 329/2003; normele de aplicare 1666/2004)
Cel mai recent răspuns: AdiT , utilizator 20:02, 15 Octombrie 2015
Numai cu respectarea prevederilor OUG 34/2006 privind atribuirea contractelor de achiziţie publică, a contractelor de concesiune de lucrări publice şi a contractelor de concesiune de servicii.
sa inteleg, ca nu incalca prevederile legii 329/2003?
Multumesc anticipat!
Nu vad cum ar incalca legea respectiva, atat timp cat sunt societati de profil care fac asa ceva.
De exemplu:
[ link extern ]

[ link extern ]
Intr-adevar, sunt societati specializate, dar art. 1 litera e din legea 329, zice:...asigurarea protecţiei împotriva scurgerii unor informaţii din SFERA VIETII PRIVATE sau a activităţii agenţilor economici care doresc să păstreze confidenţialitatea acestora. IAR ART 13 LIT b) interzice detectivilor sa faca investigatii cu privire la activitatea persoanelor, desfăşurată permanent ori temporar, cu orice titlu, în interesul autorităţilor publice, instituţiilor sau altor persoane juridice de interes public ori în serviciile de interes public;

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajator redu redu 1.este legal, norrmal , moral nu este ca un angajator sa ceara feedback de la fostii angajatori ai unui candidat la un post in firma lui fara acordul verbal al ... (vezi toată discuția)
Firma detectivi NICOLAE LAMBRU NICOLAE LAMBRU Buna ziua, O firma de detectivi privati poate presta si servicii de formare profesioanla - cursuri de detectivi in cadrul aceluiasi cod CAEN, sau este ... (vezi toată discuția)
Informatia Tulcea Detectiv particular Tulcea Detectiv particular Cine nu a avut un prieten,un coleg,o ruda care a trecut printr-un divort si nu a incercat sa il ajute? Cine nu a devenit suspicios,macar in gind,cind si-a ... (vezi toată discuția)