avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Apel nefondat-ce inseamna?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Apel nefondat-ce inseamna?

Ce inseamna respingerea apelului ca nefondat?
Cum ar trebui sa fie ca sa fie fondat?
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 18:39, 16 Octombrie 2015
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Respingerea apelului ca nefundat înseamnă că instanța de apel, examinând hotărârea atacată și procedura urmată , constată că acestea sunt corecte.
Probabil vi s-a indicat o cale de atac - recursul - dacă mai aveți dreptul (este arătat acest lucru în decizia pe care ați primit-o)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revizuirea deciziei si cedo danaa1 danaa1 Din momentul in care s-a dat o decizie definitiva de catre o instanta, iar partea vatamata examinand soluția redactata de catre judecator, daca aceasta parte ... (vezi toată discuția)
Proceduri cedo marinica71 marinica71 am o hotarare definitiva si irevocabila la iccj intr un proces civil de stabilire a succesiunii unde mi s au incalcat mai multe drepturi.pot face o sesizare la ... (vezi toată discuția)
Super-hotarare judecatoreasca ulian1 ulian1 In 2007 am deschis proces civil, pretentii, nr. dosar 15066/233/2007 judecatoria Galati, solutia se vede pe site-ul judecatoriei \"Respinge acţiunea civilă ... (vezi toată discuția)