george-neagu 
	    	Moderator

george-neagu 
	    	Moderator	    

~ final discuție ~
 crinab	                   

Care sunt obligatii declarative pentru o intreprindere individuala , care sunt termenele, si daca exista un plafon pana la care nu se plateste cass. (vezi toată discuția)
	                    crinab	                   

Care sunt obligatii declarative pentru o intreprindere individuala , care sunt termenele, si daca exista un plafon pana la care nu se plateste cass. (vezi toată discuția)

rex8905	                   

Se plătește CASS la veniturile din chirii daca sunt salariat sau pensionar?
Daca da ,cat?
Multumesc, (vezi toată discuția)
	                    rex8905	                   

Se plătește CASS la veniturile din chirii daca sunt salariat sau pensionar?
Daca da ,cat?
Multumesc, (vezi toată discuția)

LuandaCazan	                   

Buna ziua,  am o intrebare intrucat nu am reusit sa inteleg mai nimic din cum este explicata baza pentru impozitare in articolul de lege prezentat pe site-ul ... (vezi toată discuția)
	                    LuandaCazan	                   

Buna ziua,  am o intrebare intrucat nu am reusit sa inteleg mai nimic din cum este explicata baza pentru impozitare in articolul de lege prezentat pe site-ul ... (vezi toată discuția)