avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Trotuar cu probleme
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Trotuar cu probleme

Aseara m-am impiedicat de o bucata de fier, probabil un mai vechi suport de umbrela, situat in fata unui local fixat exact in mijlocul trotuarului. Trotuarul are o latime de aproximativ 1,5 m. Aparent pare o copilarie insa impactul a fost atat de puternic incat am probleme grave la mers. De cativa ani urmez un tratament pentru genunchi. Va rog sa-mi spuneti unde pot face o sesizare? La primarie, la politia locala? Multumesc
Cel mai recent răspuns: sebastian-barbulescu , utilizator 11:41, 16 Octombrie 2015
la primarie, caci este institutia ce are in patrimoniu domeniul public.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Construcții - afectarea vecinilor dorinache dorinache Locuiesc într-un oraș în care casele sunt lungi si sunt foarte apropiate iar curțile de aproximativ 4,5-5 metri și la fel de lungi ca și casele,iar ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in comuna in care locuiesc cineva a construit un gard ... dpodbereschi dpodbereschi Buna ziua, In comuna in care locuiesc cineva a construit un gard fara autorizatie si a ingustat drumul de acces putin cate putin tot a iesit in afara. Altii ... (vezi toată discuția)
Montare contor gaze in dreptul vecinului yonnootz yonnootz Buna seara! Mă confrunt cu o situație dificila si rar întâlnită aici pe forum. In urma cu câțiva ani am facut branșamentul la gaze la comun, ... (vezi toată discuția)