avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1222 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Documente contabile de gestiune pentru P.F.A.-ri
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Documente contabile de gestiune pentru P.F.A.-ri

Am un P.F.A. pe cresterea albinelor, dar am si 1,5 ha de fanete (pe care il lucrez) pe acest PFA , pentru care am depus la APIA cerere de subventie pe suprafata ( 2015).
Cei de la APIA cer acum ,documente contabile de gestiune, din care sa rezulte stocarea fanului, eu neavand alte animale ( bovine , ovine). Intrebarea mea este: care pot fi aceste documente ? (ca cei de la APIA nu stiu sa spuna concret). Multumesc !

Alte discuții în legătură

Proiect masura 141 autorizatie constructie ? Tarzan2012 Tarzan2012 1) Am vrut sa fac si eu PFA pe numele sotiei mele cu proiectul Masura 141,am fost sa ma interesez despre acte si obligatii. Ce ma deranjeaza ca mi s-a zis ca ... (vezi toată discuția)
Concesiune terenuri Franken Franken Va salut ! Suntem o institutie publica, mai exact primarie, iar prin Ordinul 541/2010 ni se recomanda sa concesionam pasunea comunala, care face parte din ... (vezi toată discuția)
Subventie apia si taxe aferente dlcodrut dlcodrut Buna ziua, Am depus dosar la Apia pentru acordarea subventiei pentru terenuri agricole pe care le-am luat in folosinta de la fiica mea in baza unui ... (vezi toată discuția)