avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1766 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Nelamurire scoala de soferi categoria B
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Nelamurire scoala de soferi categoria B

Buna ziua! Fiul meu doreste sa inceapa scoala de soferi inainte de a avea 18 ani cu 3 luni, din cate am auzit este legal. Vreau sa ma asigur daca este adevarata aceasta informatie si daca da, va face si orele de condus in aceste 3 luni inainte de 18? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: petreionel , utilizator 23:49, 27 Octombrie 2015
Daca in luna in care introduce dosarul pentru examenul auto,implineste varsta de 18 ani,este in regula -fiind respectate si intrunite conditiile legal prevazute
Ultima modificare: Duminică, 18 Octombrie 2015
ynocentta, utilizator
ynocentta a scris:

Daca in luna in care introduce dosarul pentru examenul auto,implineste varsta de 18 ani,este in regula -fiind respectate si intrunite conditiile legal prevazute

Deci, in consecinta de cauza, el poate sa conduca masina de scoala chiar daca nu are 18 ani impliniti?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinerea carnetului de conducere mihaela daniela mihaela daniela Buna ziua am si eu o nelamurire fiul meu a inplinit pe 23 noiembrie 17 ani si isi doreste sa stie cand poate face scoala de soferi si cand are dreptul de a ... (vezi toată discuția)
Schimbare buletin Brown123 Brown123 Buna seara! Problema este urmatoarea:Baiatul meu implineste 18 ani pe 3 iulie 2011 ,scoala de soferi se poate incepe cu 3 luni inainte de implinirea varstei de ... (vezi toată discuția)
Cand pot sa dau examen scoala de soferi cristikitara cristikitara am fost condamnat pt alcool la 8 luni cu suspendare cu hotarare definitiva pe 28 mai 2007,acum ma agit ca un nebun sa-mi anuleze permisul pt. ca politia inca ... (vezi toată discuția)