avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1183 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Schimbare buletin
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Schimbare buletin

Buna seara! Problema este urmatoarea:Baiatul meu implineste 18 ani pe 3 iulie 2011 ,scoala de soferi se poate incepe cu 3 luni inainte de implinirea varstei de 18 ani iar examenul se da la 18 si o zi ,buletinul ii expira chiar cand implineste 18 ani intrebarea mea este daca se duce la politie ii poate da ceva inlocuitor buletinului pentru a sustine examenul auto pana ii face un alt buletin ?Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 02:17, 9 Decembrie 2010
Exista 2 variante fie ,solicita eliberarea actului de identitate mai devreme ,astfel incat sa detina CI la data examenului,fie ,solicita eliberarea actului in regim de urgenta
Se poate solicita eliberarea mai devreme?m-am gandit si eu la aceasta varianta dar nu stiam daca este posibila
Este posibila si legala varianta schimbarii buletinului si pentru aceasta schimbare exista mai multe modalitati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare buletin (18 ani) petreionel petreionel Buna! Doresc sa-mi schimb domiciliul de pe buletinul actual (cel facut la 14 ani) intr-un alt oras, alt judet. Din cate am auzit, in momentul in care ai 18 ani ... (vezi toată discuția)
Prima carte identitate-14 ani bigi bigi Buna ziua SE pot depune actele necesare eliberarii cartii de identitate inainte de implinirea varstei de 14 ani si daca da cu cat timp inainte? In speta ar ... (vezi toată discuția)
Buletin denidenissa denidenissa Buna ziua ...Eu mi-am facut buletinul la 14 ani si valabilitayea acestuia este pana in 2020 intrebarea e trebuie sa il schimb din nou la implinirea varstei de ... (vezi toată discuția)