avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... permis de conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

permis de conducere

Vreau sa stiu daca in urma acestei hotarari judecatoresti,mi a fost anulat permisul de conducere sau nu....Complet: C2 Penal Cameră Preliminară/Fond-amânare pr.
Tip solutie:
Solutia pe scurt: În baza art.336 al.1 N.C.pen.,cu aplicarea art. 396 al.10 N.C.p.p. stabileşte în sarcina inculpatului Nica Ştefan o pedeapsă de 1 an închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. În baza art. 83 alin. (1), (3) N.C. pen. amână aplicarea pedepsei închisorii pe un termen de supraveghere stabilit în condiţiile art. 82 C. pen., de 2 ani de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri. În baza art. 85 alin. (1) C. pen. pe durata termenului de supraveghere, inculpatul trebuie să respecte următoarele măsuri de supraveghere: a) să se prezinte la Serviciul de Probaţiune de pe lângă Tribunalul Ilfov la datele fixate de acesta; b) să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa; c) să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile, precum şi întoarcerea; d) să comunice schimbarea locului de muncă; e) să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă. În baza art. 86 alin. (1) C. pen. pe durata termenului de supraveghere, datele prevăzute în art. 85 alin. (1) lit. c) - e) se comunică Serviciului de Probaţiune de pe lângă Tribunalul Ilfov. În baza art. 404 alin. (3) C. proc. pen. atrage atenţia inculpatului asupra consecinţelor nerespectării măsurilor de supraveghere şi obligaţiilor impuse şi ale săvârşirii de noi infracţiuni în cursul termenului de supraveghere. În baza art. 274 alin. (1) C. proc. pen. obligă pe inculpat la plata sumei de 1000 lei cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat. Onorariul cuvenit apărătorului din oficiu rămân în sarcina statului. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 19.10.2015.
Document: Hotarâre 232/2015 19.10.2015
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Bogdan Mitran , Consilier juridic 09:21, 20 Octombrie 2015
In primul rand, trebuie sa ramana definitiva hotararea.
Daca ramane definitiva in forma prezentata de dvs, permisul se va anula.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este perioada de timp dupa care pot incepe scoala de soferi? va multumesc anticipat! FranciscL FranciscL În baza art.336 al.1 N.C.pen.,cu aplicarea art. 396 al.10 N.C.p.p. condamnată pe inculpatul .............. la pedeapsa de 1 an închisoare pentru ... (vezi toată discuția)
Explicitare sentinta penala - hotarare judecatoreasca AntMon AntMon Buna ziua, Pe http://portal.just.ro/ s-a publicat pe 02.09.2015 sentinta de mai jos, ale carei implicatii nu le inteleg. Va rog sa ma ajutati cu explicitarea ... (vezi toată discuția)
Recuperare permis ciupicss ciupicss Buna ziua , Conform sentintei de mai jos , cum ramane cu permisul meu ? cine ma anunta cand pot reface scoala de soferi ?sau daca trebuie sa merg sa il ... (vezi toată discuția)