avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Contract mandat administrator special
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Contract mandat administrator special

Buna dimineata,

in cazul unui SA intrat in procedura generala a insolventei, cu ocazia AGA convocata si prezidata de Admin. Judiciar se decide alegerea unui Admin. Special. Contractul de mandat in baza caruia aceasta urmeaza sa-si desfasoare activitatea va fi semnat de catre actionari sau de catre Admin. Judiciar?


Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: laura-jurist , utilizator 09:17, 20 Octombrie 2015
administratorul special reprezintă acționarii deci aceștia trebuie să semneze mandatul
VA MULTUMESC MULT .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mandat de administrator expirat pe perioada insolventei ksimona ksimona Buna ziua, In data de 15.06.1010 societatea a intrat in insolventa si pe data de 11.07.2010 a expirat mandatul administratorului, care a si informat ... (vezi toată discuția)
De la dizolvare la insolventa DanielaNicolas DanielaNicolas Avem o firma aflata in dizolvare la cererea AFP din 2005. Atunci a fost numit lichidator de Registrul Comertului si respectivul nu s-a ocupat de nimic. In ... (vezi toată discuția)
Cine poate depune cererea de insolventa din partea debitorului? calin_andrei calin_andrei Buna ziua, In situatia in care administratorul societatii ezita/refuza sa depuna cererea de intrare in insolventa din partea debitoului, asociatii pot prin ... (vezi toată discuția)