avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... banci
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

banci

in 2007 impreuna cu sotul am luat un credit ipotecar, eu fiind titular si sotul co-platitor. Am plecat din apartament si a ramas sotul in apartament dar nu plateste ratele ce o sa urmeze din partea bancii. In afara ca o sa-mi ia apartamentul o sa mai puna si poprire?
Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 08:54, 21 Octombrie 2015
:offtopic:Nimeni nu a afirmat contrariul, dle Apostu. mai mult, mai sus utilizatorul a fost deja informat cu privire la ceea ce ați precizat dvs.

Ultima modificare: Miercuri, 21 Octombrie 2015
IMicro Bucuresti, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita Bonaparte33 Bonaparte33 Salut, datorifa faptului ca am multe rate, nu am reusit sa le platesc la timp si am intrat pe lista neagra a iroului de Credit. Banca la care am cea mai mare ... (vezi toată discuția)
Somatie imobiliara pentru credit neachitat zograffi zograffi buna ziua am primit o somatie imobiliara de la un executor judecatoresc , prin care mi se comunica faptul ca daca nu achit in termen de 15 zile suma de 19000 ... (vezi toată discuția)
Executare silita cristinaammm cristinaammm banca a trimis instiintare de executare silita pentru imobilul la care nu am mai platit ratele. Creditul era de 400.000 euro, iar cladirea a fost evaluata la ... (vezi toată discuția)